Powrót do funkcji
Część Project Management

Daj swoim klientom własne dane logowania

Pozwól klientom śledzić projekty, którymi dla nich zarządzasz, bez oglądania niczego innego

Zamiast eksportować zrzuty ekranu i wysyłać arkusze kalkulacyjne, udostępnij swoim klientom własny login. Użytkownicy widzą projekty, którymi dla nich zarządzasz — swoje pulpity nawigacyjne, raporty i zadania — i nic od Twoich pozostałych klientów.

Mogą śledzić postępy, kiedy tylko chcą, co oznacza mniej spotkań statusowych i większe zaufanie. Użytkownicy klienta są objęci planem Agency.

Użytkownicy klienta

Pozwól klientom śledzić projekty, którymi dla nich zarządzasz, bez oglądania niczego innego